Vegabond vegánska sekaná v prášku bez lepku s indickým korením 200 g - 89492

2,19 €

Úžasné chute Indie vo vašej kuchyni!
Garam masala je jedným z najznámejších a najobľúbenejších korenín v Indii, takže s týmto bezlepkovým mäsovým práškom môžete svojmu jedlu dodať skutočnú autentickú chuť. Podávajte s ryžou, indickými omáčkami a chlebom naan a pripravte si lahodný, výdatný obed alebo večeru.

Akoju pripraviť na panvici: Zmiešajte mäsový prášok s približne 220 ml vody a nechajte ho stáť 6-8 minút, potom zo zmesi vytvarujte guľky a opečte ich na rozpálenom oleji dozlatista.

Návrh prípravy v rúre: zmes môžete upiecť aj bez oleja v rúre - v srnčom chrbte alebo inej zapekacej miske. Tip: Ešte zaujímavejšiu chuť môžete docieliť pridaním nakrájanej alebo nastrúhanej čerstvej zeleniny.

Ingrediencie: 1: Múka z cíceru, múka zo žltého hrachu, pohánková múka, zemiakové vločky, cibuľový granulát, morská soľ, vločky neaktívneho droždia, zmes korenia garam masala (3,6 %) (mletý koriander, mletý zázvor, mleté čierne korenie, mletá rímska rasca, protihrudkujúca látka (hydrogenuhličitan sodný), mletá škorica, mletý kardamón, mletý muškátový oriešok, cesnakový prášok)

Viac informácií
Hodnoty

100 g

kj 1515 kJ

kcal 359 kcal

tuky 3,1 g

z toho nasýtené mastné kyseliny 0,5 g

sacharidy 58,5 g

z toho cukry 3,9 g

vláknina 15,2 g

bielkoviny 16,7 g

soľ 3,5 g

Krajina pôvodu: Maďarsko
Distribútor: Biopont Kft. 2451 Ercsi Biopont utca 1.