Viblance čokoládovo-kávové müsli 275 g - 86913

5,79 €

ZAŽIŤ KAŽDÉ RÁNO

Zmyselne pražená káva Arabica, hodvábna horká čokoláda zo srdca džungle, doplnená chrumkavými kúskami snehobielych kešu a štipľavými brusnicami. Tejto granole sa nedá odolať. Doprajte si tento exotický zážitok, ktorý je nielen neuveriteľne chutný, ale aj dostane vašu dušu do najlepšej formy.

CHUŤOVÝ ZÁŽITOK, KTORÝ NA VÁS ČAKÁ...

Zážitok z kávy praženej do chrumkava... Káva a horká čokoláda sú neodolateľné samy o sebe, ale spolu tvoria neprekonateľný pár. V našom müsli s čokoládovo-kávovou príchuťou sa stretáva špeciálna káva Santo Domingo 100% Arabica s vegánskymi čokoládovými lupienkami, ktoré sú ešte vzrušujúcejšie vďaka brusniciam a kešu orieškom.

Ktorú kávu môžete ochutnať v granule Viblance? Pre odpoveď sa vyberte do Santo Domingo!

Táto granola obsahuje 100 % kávu Arabica zo Santo Dominga, ktorá sa vyrába z kvalitných a starostlivo vybraných kávových zŕn. Vybrané kávové zrná sú čerstvo pražené v Maďarsku. Výsledná komplexná chuť a výrazná aróma povyšujú túto kávu na najvyššiu úroveň. Vyskúšajte ju teraz vo forme granoly!

KAŽDÉ SÚSTO JE PRE VÁS DOBRÉ

Brusnice a kešu oriešky majú silný antioxidačný účinok, zatiaľ čo kokosový nektár prispieva vysokým obsahom draslíka, ktorý spĺňa denné výživové potreby.

kávé

ČO TAK ZDRAVÉ RAŇAJKY? POSYPAŤ, NASYPAŤ, LYŽIČKOU

Podávajte s čerstvým ovocím, zeleninovým nápojom, jogurtom alebo si ním doplňte kašu. Pre ešte chutnejšiu pochúťku si ním posypte vafle alebo ho skombinujte s rôznymi dezertmi a smoothies! Inšpiráciu a bezplatné knižky s receptami nájdete na našej webovej stránke.

Zloženie: bezlepkové ovsené vločky, datľový sirup, kokosové vločky, extra panenský olivový olej, slnečnicové semienka, brusnice, kokosový sirup, kešu oriešky, mandle, bio vegánska čokoláda (kakao*, kakaové maslo*, surový trstinový cukor*, slnečnicový lecitín*), kakao, káva (1,7 %), škorica, morská soľ.

Vyrobené v bezlepkovom závode.

Viac informácií
Krajina pôvodu: Maďarsko
Distribútor: Viblance Hungary Kft. 1044 Budapest, Váci út 40.