Viblance granola granella 275 g - 86909

5,79 €

ZAŽIŤ KAŽDÉ RÁNO

Ak hľadáte skutočne vášnivý chuťový zážitok, nájdete ho v Granelle. Nešetrili sme na vegánskej horkej čokoláde a chrumkavých pražených lieskových orieškoch, ktoré sa vám v ústach rozplynú do toho najlahodnejšieho lieskovoorieškového krému, aký ste kedy ochutnali. Stačí jedno zahryznutie do Granelly a možno nájdete poklad na miestach, kde ste ho nehľadali.

CHUŤOVÝ ZÁŽITOK, KTORÝ NA VÁS ČAKÁ...

V skratke: arašidové maslo v granule. Granella je krémová a zároveň chrumkavá granola s množstvom lieskových orieškov a horkej čokolády. Ak milujete lieskovo-orieškový krém alebo čokoládovo-orieškové príchute, ale chcete si ich vychutnať bez pocitu viny, Granella bude nepochybne vašou novou obľúbenou raňajkovou pochúťkou.

KAŽDÝM SÚSTOM SI ROBÍTE DOBRE

Turecké lieskové oriešky sú superpotravinou plnou cenných mastných kyselín a vlákniny a bohatou na minerály a vitamíny B a E. Vysoký obsah kakaa v kvalitnej horkej čokoláde ovplyvňuje produkciu hormónov dopamínu a endorfínov, ktoré majú zase pozitívny vplyv na váš pocit šťastia. Na rozdiel od iných priemyselne vyrábaných čokoládových výrobkov nie je Granella chorobne sladká, ale napriek tomu ponúka bohatý chuťový zážitok.

granellagranella

ČO TAK SI DAŤ PUNČOVÉ RAŇAJKY? POSYPAŤ, NALIAŤ, LYŽIČKOU

Podávajte ju s čerstvým ovocím, zeleninovým nápojom, jogurtom alebo si ňou doplňte kašu. Pre ešte lahodnejšiu pochúťku si ním posypte vafle alebo ho skombinujte s rôznymi dezertmi a smoothies! Inšpiráciu a bezplatné knižky s receptami nájdete na našej webovej stránke.

Zloženie: 1. *organické.

Vyrobené v bezlepkovom závode.

Viac informácií
Krajina pôvodu: Maďarsko
Distribútor: Viblance Hungary Kft. 1044 Budapest, Váci út 40.