Viblance granola quinoa pekan 275 g - 86908

5,79 €

ZAŽIŤ KAŽDÉ RÁNO

Vydajte sa na ranné dobrodružstvo do kanadských javorových lesov! Akoby ste sa na cestách zahryzli do orechového koláča, táto granola je skutočným gurmánskym koláčikom s karamelovou príchuťou javorového ovocia. Chrumkavé opečené pekanové orechy sú osladené čistým javorovým sirupom, predtým ako sú doplnené exotickými kokosovými vločkami a zrnkami quinoy pre ľahkú, ale zároveň poctivú pochúťku. Vychutnajte si chrumkavú krémovú chuť pekanovej granoly a objavte možnosti nového dňa.

CHUŤOVÝ ZÁŽITOK, KTORÝ NA VÁS ČAKÁ...

Našej quinoa-pekaňovej granole dominujú jemne sladké karamelové tóny vďaka čistej šťave z javora v Kanade, javorovému sirupu. Vďaka trojici mandlí, pekanových orechov a kokosu a nenápadnému koreniu celkový efekt azda najviac pripomína gurmánske pečivo. S krémovou chrumkavosťou opražených semienok kontrastuje pufovaná quinoa a proso.

KAŽDÉ SÚSTO JE PRE VÁS DOBRÉ

Chuť Quinoa & Pecan je plná cenných živín. Pekanové orechy sú vynikajúcim zdrojom stopových minerálov, ako je mangán, meď, horčík a fosfor, ale obsahujú aj množstvo vitamínov B1 a bielkovín. Majú jednu z najvyšších antioxidačných kapacít spomedzi všetkých orechov.

ČO TAK ZDRAVÉ RAŇAJKY? POSYPAŤ, NASYPAŤ, LYŽIČKOU

Podávajte s čerstvým ovocím, zeleninovým nápojom, jogurtom alebo si nimi doplňte kašu. Ak chcete ešte chutnejšiu pochúťku, posypte si ňou vafle alebo ju skombinujte s rôznymi dezertmi a smoothies! Inšpiráciu a bezplatné knižky s receptami nájdete na našej webovej stránke.

Zloženie: 1. *organické.

Vyrobené v bezlepkovom závode.

Viac informácií
Krajina pôvodu: Maďarsko
Distribútor: Viblance Hungary Kft. 1044 Budapest, Váci út 40.