Viblance granola s kakaom 275 g - 86910

5,79 €

ZAŽIŤ KAŽDÉ RÁNO

Naše kakaové müsli, obľúbené u detí aj dospelých, ktorí odmietajú vyrásť, je ochutené tým najjemnejším kakaom. Je to skutočne povznášajúca pochúťka, ktorej charakter skutočne zvýrazňuje prírodný nektár z kokosových kvetov. Kakao dopĺňa jeho dobrý priateľ, chrumkavé lieskové oriešky, zatiaľ čo kokos a ovocné korenie mu dodávajú ľahkosť chuti. Táto ranná bomba blaženosti vám rozjasní celý deň. Podeľte sa o ňu so všetkými, ktorých máte radi!

CHUŤOVÝ ZÁŽITOK, KTORÝ ČAKÁ LEN NA VÁS...

Prirodzený obsah tuku v kakau mu dodáva krémovú konzistenciu, ktorú vzrušujúco dopĺňa chrumkavosť opražených semienok. Nakoniec ovocné tóny korenia a charakteristická chuť lieskových orieškov dotvárajú záverečný dojem.

KAŽDÉ SÚSTO JE PRE VÁS DOBRÉ

Zdraviu prospešné vlastnosti kakaa sú známe už tisícky rokov. Už staroveké kmene Mayov a Aztékov mu pripisovali božský dar a s obľubou ho používali pre jeho pozitívne fyziologické účinky a ako platidlo. Z mnohých fytonutrientov, ktoré sa v kakau nachádzajú, sú asi najcennejšie antioxidanty, ktoré zlepšujú schopnosť učiť sa a pamäť a majú aj neuroprotektívne účinky. Kakao má tiež prirodzený vplyv na produkciu hormónov dopamínu a endorfínu, ktoré priamo ovplyvňujú pocit šťastia človeka.

viblance

ČO TAK DAŤ SI PUNČOVÉ RAŇAJKY? POSYPAŤ, NASYPAŤ, LYŽIČKA

Podávajte s čerstvým ovocím, zeleninovým nápojom, jogurtom alebo si ním doplňte kašu. Pre ešte chutnejšiu pochúťku si ním posypte vafle alebo ho skombinujte s rôznymi dezertmi a smoothies! Inšpiráciu a bezplatné knižky s receptami nájdete na našej webovej stránke.

Zloženie: 1. *organické.

Vyrobené v bezlepkovom závode.

Viac informácií
Krajina pôvodu: Maďarsko
Distribútor: Viblance Hungary Kft. 1044 Budapest, Váci út 40.