Viblance granola s malinami a kešu orieškami 275 g - 86912

5,79 €

ZAŽIŤ KAŽDÉ RÁNO

Ponorte sa do večného leta a ovocných chutí. Stačí jedno zahryznutie do Cocoberry a z neba padajú kúsky ružových malín. Kokosový nektár dodáva trpkej sviežosti bobúľ exotický nádych , zatiaľ čo chrumkavé pražené kešu oriešky a bezlepkové ovsené vločky vám dodajú energiu a sviežosť bazových plodov sa postará o to, aby ste do nového dňa vyzerali čo najkreatívnejšie.

CHUŤOVÝ ZÁŽITOK, KTORÝ NA VÁS ČAKÁ...

Ľahké, letné chute so sviežou, ženskou atmosférou Táto granola sa zrodila z milostného trojuholníka malín, kešu a kokosového nektáru, ktorý je ešte ovocnejší s nádychom pravých bazových kvetov. Výborný spoločník na ovocné raňajky a dezerty. S letnými smoothies a zmrzlinami je neprekonateľný.

KAŽDÉ SÚSTO JE PRE VÁS DOBRÉ

Maliny si vaše telo obľúbi pre vysoký obsah vitamínu C, mangánu a mnohých ďalších vitamínov a minerálov. A kešu oriešky prispievajú k vyváženej strave svojím vysokým obsahom zinku a medi.

málna

ČO TAK ZDRAVÉ RAŇAJKY? POSYPAŤ, NASYPAŤ, LYŽIČKOU

Podávajte s čerstvým ovocím, zeleninovým nápojom, jogurtom alebo si nimi doplňte kašu. Ak chcete ešte chutnejšiu pochúťku, posypte si ňou vafle alebo ju skombinujte s rôznymi dezertmi a smoothies! Inšpiráciu a bezplatné knižky s receptami nájdete na našej webovej stránke.

Zloženie: 1. *organické.

Vyrobené v bezlepkovom závode.

Viac informácií
Krajina pôvodu: Maďarsko
Distribútor: Viblance Hungary Kft. 1044 Budapest, Váci út 40.