Viblance granola s perníkom 275 g - 86911

5,79 €

ZAŽIŤ KAŽDÉ RÁNO

Vytvorte láskyplnú vianočnú atmosféru kedykoľvek počas roka. Poriadne sa nadýchnite perníkov a spomeňte si na všetky dobré veci, ktoré sa vám stali, a na všetko dobré, čo môžete urobiť pre druhých. Ponorte sa do príjemnej chuti sušených brusníc a chrumkavých semienok a urobte si každodenné rána sviatočnými!

ČAKÁ NA VÁS CHUŤOVÝ ZÁŽITOK...

Keby sa reinkarnovala do podoby perníkovej granoly, chutila by rovnako ako naša perníková granola. Rovnako ako všetky naše výrobky je vegánska, bezlepková a bez rafinovaného cukru. Kombinácia korenín, nektáru z kokosových kvetov a brusníc bez cukru robí túto granolu veľmi výnimočnou a na sviatky ju musíte mať.

KAŽDÝM SÚSTOM SI ROBÍTE DOBRE

Brusnice, mandle a lieskové orechy majú vynikajúce antioxidačné vlastnosti, zatiaľ čo kokosový nektár má vysoký obsah draslíka a pomáha plniť vaše denné výživové potreby.

ČO TAK ZDRAVÉ RAŇAJKY? POSYPAŤ, NALIAŤ, LYŽIČKOU

Podávajte s čerstvým ovocím, zeleninovým nápojom, jogurtom alebo si ním doplňte kašu. Ak chcete ešte chutnejšiu pochúťku, posypte si ňou vafle alebo ju skombinujte s rôznymi dezertmi a smoothies! Inšpiráciu a bezplatné knižky s receptami nájdete na našej webovej stránke.

Zloženie: 1. *organické.

Vyrobené v bezlepkovom závode.

Viac informácií
Krajina pôvodu: Maďarsko
Distribútor: Viblance Hungary Kft. 1044 Budapest, Váci út 40.