Viblance proteínová kaša citrón 60 g - 90870

1,69 €

RÝCHLE. VÝŽIVNÉ. NESKUTOČNE CHUTNÉ

Pre skutočných superhrdinov, ktorí bojujú za svoje ciele bez únavy. Ak potrebujete extra bielkoviny a osvieženie, potom je citrónová proteínová kaša určená pre vás. Pred tréningom alebo po ňom vám jedna porcia kaše dodá 10 g rastlinných bielkovín. Jej svieža, citrusová chuť a energia datlí vás bude hnať k dosiahnutiu všetkého, po čom túžite. Rozlúčte sa s nepríjemnými proteínovými práškami a zabezpečte si správny príjem bielkovín s osviežujúco lahodnou ovsenou kašou.

CHUŤOVÝ ZÁŽITOK, KTORÝ NA VÁS ČAKÁ...

Konečne vegánska kaša plná bielkovín bez pridanej chuti. Športový, aktívny životný štýl sa stretáva s rastlinnou stravou. Už s jednou 50g porciou získate s touto ovsenou kašou 10 g čistých rastlinných bielkovín. Citrónový proteín má kyslastú chuť ovocia s miernou sladkosťou z datlí, ktorá príjemne ladí s prirodzenou chuťou citróna a nadýchaných guľôčok quinoy.

Zabudnite na sladké ovsené vločky s príchuťami, ktoré sú označované za šetrné k postave. Nech sú toto vaše osviežujúce raňajky, ktoré vám dodajú energiu, vitamíny a antioxidanty na celý deň.

SAMÁ PRÍRODA, ŽIADNE TRIKY

  • Krémová, ale bez kravského mlieka: žiadne sušené mlieko, žiadne emulgátory, žiadny maltodextrín
  • Sladké, ale bez rafinovaného cukru: žiadny biely, žiadny hnedý, žiadny glukózový sirup. Len skutočné ovocie.
  • Výbušné chute, ale žiadne príchute: ani "prírodné", ani umelé. Žiadne zvýrazňovače chuti, žiadne prídavné látky. Len skutočné, prírodné, rastlinné ingrediencie.

KAŽDÉ SÚSTO JE PRE VÁS DOBRÉ

Bohaté na vlákninu, ktorá dodáva vášmu telu dlhotrvajúcu energiu a prispieva k normálnemu fungovaniu tráviaceho systému. Ovsené vločky obsahujú prirodzene sa vyskytujúci beta-glukán, ktorý pomáha udržiavať normálnu hladinu cholesterolu v krvi.

ČO TAK ZDRAVÉ RAŇAJKY? HOTOVÉ ZA 2 MINÚTY!

Pravdepodobne sa vám už niekedy stalo, že ste ráno ospalí alebo nestíhate. Vtedy ste na raňajky zabudli alebo ste mali myšlienku "vezmem si niečo po ceste". Zvyčajne sa to skončí nie výživnými raňajkami, ale sladkým pečivom...

Vytiahnite misku s cereáliami a lyžicu → pridajte niekoľko polievkových lyžíc Super kaše → zalejte teplým zeleninovým nápojom alebo vodou → trochu premiešajte → a máte krémovú a zdravú pochúťku. Ak chcete, doplňte ju čerstvým ovocím, granolou Viblance alebo müsli. Do obeda už máte po príjme dobrých živín a pociťujete hlad. A ušetrili ste približne 200 forintov za porciu.

Zloženie: 1. *organické.

Vyrobené v bezlepkovom závode.

Viac informácií
Hodnoty

100 g

kj 1464 kJ

kcal 350 kcal

tuky 7,6 g

z toho nasýtené mastné kyseliny 1,6 g

z toho mononasýtené mastné kyseliny 0 g

z toho polynasýtené mastné kyseliny 0 g

sacharidy 48 g

z toho cukry 17 g

z toho polyoly 0 g

vláknina 8,8 g

bielkoviny 20 g

soľ 0,04 g

Krajina pôvodu: Maďarsko
Distribútor: Viblance Hungary Kft. 1044 Budapest, Váci út 40.