Viblance super kaša bobuľová zmes 60 g - 90869

1,69 €

RÝCHLE. VÝŽIVNÉ. NESKUTOČNE CHUTNÉ

Skutočné ovocné príchute so skutočným ovocím. Táto kaša je rovnako ovocná ako maliny, jahody a čučoriedky. Všetky voňavé plody letných lesov čakajú na to, aby ste ich našli v tejto ľahkej kaši. Nechajte vitalitu zmesi lesných plodov preniknúť do vášho tela a duše. Potom sa vydajte na cestu a rozdávajte úsmev svojej pozitívnej energie každému, koho stretnete.

ČAKÁ NA VÁS CHUŤOVÝ ZÁŽITOK...

Ovocná explózia vo vašich ústach! Táto rozkošná ovsená kaša je plná lyofilizovaných bobuľovitých plodov, ktoré sú nielen chutné, ale vašu kašu zmenia na práškovo ružovú. Bohatá vláknina v ovsených vločkách vyrovná váš deň, zatiaľ čo antioxidanty a vitamíny vás rozžiaria zvnútra aj zvonku. Sladené datľami.

Zabudnite na sladké ovsené vločky s príchuťami, ktoré sú označované ako šetrné k postave! Nech sú toto vaše osviežujúce raňajky, ktoré vám dodajú energiu, vitamíny a antioxidanty na celý deň.

  • Krémová, ale bez kravského mlieka: žiadne sušené mlieko, žiadne emulgátory, žiadny maltodextrín
  • Sladké, ale bez rafinovaného cukru: žiadny biely, žiadny hnedý, žiadny glukózový sirup. Len skutočné ovocie.
  • Výbušné chute, ale bez príchutí: ani "prírodné", ani umelé. Žiadne zvýrazňovače chuti, žiadne prídavné látky. Len skutočné, prírodné, rastlinné ingrediencie.

KAŽDÉ SÚSTO JE PRE VÁS DOBRÉ

Bohaté na vlákninu, ktorá dodáva vášmu telu dlhotrvajúcu energiu a prispieva k normálnemu fungovaniu tráviaceho systému. Ovsené vločky obsahujú prirodzene sa vyskytujúci beta-glukán, ktorý pomáha udržiavať normálnu hladinu cholesterolu v krvi.

ČO TAK ZDRAVÉ RAŇAJKY? HOTOVÉ ZA 2 MINÚTY!

Pravdepodobne sa vám už niekedy stalo, že ste ráno ospalí alebo nestíhate. Vtedy ste na raňajky zabudli alebo ste mali myšlienku "vezmem si niečo po ceste". Zvyčajne sa to skončí nie výživnými raňajkami, ale sladkým pečivom...

Vytiahnite misku s cereáliami a lyžicu → pridajte niekoľko polievkových lyžíc Super kaše → zalejte teplým zeleninovým nápojom alebo vodou → trochu premiešajte → a máte krémovú a zdravú pochúťku. Ak chcete, doplňte ju čerstvým ovocím, granolou Viblance alebo müsli. Do obeda už máte po príjme dobrých živín a pociťujete hlad. A ušetrili ste približne 200 forintov za porciu.

Zloženie: 1. *organické.

Vyrobené v bezlepkovom závode.

Viac informácií
Hodnoty

100 g

kj 1442 kJ

kcal 345 kcal

tuky 6,4 g

z toho nasýtené mastné kyseliny 1,1 g

z toho mononasýtené mastné kyseliny 0 g

z toho polynasýtené mastné kyseliny 0 g

sacharidy 60 g

z toho cukry 21 g

z toho polyoly 0 g

vláknina 8,9 g

bielkoviny 9,3 g

soľ 0,03 g

Krajina pôvodu: Maďarsko
Distribútor: Viblance Hungary Kft. 1044 Budapest, Váci út 40.