Viblance super kaša jablkový koláč 60 g - 90873

1,69 €

RÝCHLE. VÝŽIVNÉ. NESKUTOČNE CHUTNÉ

Mamičkin čerstvo upečený, voňavý jablkový koláč stlačením tlačidla! Ak máte chuť na trochu domácej nostalgie, pripravte si tento bezlepkový jablkový koláč so škoricou a vráťte sa v čase. Vďaka tejto superpotravine sa jablká naozaj rozvaľkajú. Lahodná škorica a sladké datle prinášajú celý zážitok, a to všetko super rýchlo a z rastlinných surovín.

CHUŤOVÝ ZÁŽITOK, KTORÝ NA VÁS ČAKÁ...

Jablkový koláč v krémovom šate. Pamätáte si, keď ste boli malí a babička vám so širokým úsmevom na tvári kládla na stôl čerstvo upečený jablkový koláč? Teraz ho môžete cítiť... Stačí pár lyžičiek tejto omáčky, trochu horúcej vody a môžete si dopriať zážitok z krémového jablkového koláča. Babička pravdepodobne piekla koláč s kryštálovým cukrom. Táto kaša je sladená len datľami.

Zabudnite na ochutené sladké kaše, ktoré sú inzerované ako priateľské k postave! Nechajte si tieto osviežujúce raňajky, ktoré vám dodajú energiu, vitamíny a antioxidanty na celý deň.

  • Všetky prírodné zložky, žiadne umelé prísady.
  • Krémová, ale bez kravského mlieka: žiadne sušené mlieko, žiadne emulgátory, žiadny maltodextrín
  • Sladké, ale bez rafinovaného cukru: žiadny biely, žiadny hnedý, žiadny glukózový sirup. Len skutočné ovocie.
  • Výbušné chute, ale žiadne príchute: ani "prírodné", ani umelé. Žiadne zvýrazňovače chuti, žiadne prídavné látky. Len skutočné, prírodné, rastlinné ingrediencie.

KAŽDÉ SÚSTO JE PRE VÁS DOBRÉ

Bohaté na vlákninu, ktorá dodáva vášmu telu dlhotrvajúcu energiu a prispieva k normálnemu fungovaniu tráviaceho systému. Ovsené vločky obsahujú prirodzene sa vyskytujúci beta-glukán, ktorý pomáha udržiavať normálnu hladinu cholesterolu v krvi.

ČO TAK ZDRAVÉ RAŇAJKY? HOTOVÉ ZA 2 MINÚTY!

Pravdepodobne sa vám už niekedy stalo, že ste ráno ospalí alebo nestíhate. Vtedy ste na raňajky zabudli alebo ste mali myšlienku "vezmem si niečo po ceste". Zvyčajne sa to skončí nie výživnými raňajkami, ale sladkým pečivom...

Vytiahnite misku s cereáliami a lyžicu → pridajte niekoľko polievkových lyžíc Super kaše → zalejte teplým zeleninovým nápojom alebo vodou → trochu premiešajte → a máte krémovú a zdravú pochúťku. Ak chcete, doplňte ju čerstvým ovocím, granolou Viblance alebo müsli. Do obeda už máte po príjme dobrých živín a pociťujete hlad. A ušetrili ste približne 200 forintov za porciu.

Zloženie: 1.

Vyrobené v bezlepkovom závode.

Viac informácií
Hodnoty

100 g

kj 1530 kJ

kcal 366 kcal

tuky 10 g

z toho nasýtené mastné kyseliny 1,2 g

z toho mononasýtené mastné kyseliny 0 g

z toho polynasýtené mastné kyseliny 0 g

sacharidy 58 g

z toho cukry 23 g

z toho polyoly 0 g

vláknina 8,7 g

bielkoviny 10 g

soľ 0,03 g

Krajina pôvodu: Maďarsko
Distribútor: Viblance Hungary Kft. 1044 Budapest, Váci út 40.