Viblance Super kaša Čokoládový čarodejník 60 g - 90871

1,69 €

RÝCHLE. VÝŽIVNÉ. NESKUTOČNE CHUTNÉ

Orieškový čokoládový pocit na raňajky: čistý kakaový prášok, lieskové orechy a datle, bez cukru. Je úžasné, čo dokáže príroda. Ak ste pravidelným členom klubu čokoládových maniakov, Čokoládová garáž vás... no... očarí. Prepadnite dokonalej harmónii hodvábneho lieskovoorieškového krému a drobných chrumkavých kúskov lieskových orieškov, okorenených tým najkvalitnejším kakaom. Tento vegánsky superchlebík, ktorý naši profesionálni rekordmani pripravia za 2 minúty, sladia iba datle.

CHUŤOVÝ ZÁŽITOK, KTORÝ NA VÁS ČAKÁ...

Čokoládová príchuť na raňajky. Ak milujete arašidové maslo alebo akúkoľvek kombináciu arašidov a čokolády, túto ovsenú kašu si určite zamilujete! Jemné kakao s drobnými kúskami lieskových orieškov... kto by tomu odolal? Sladkosť, rovnako ako pri ostatných kašiach Viblance, pochádza z datlí. Žiadny cukor, žiadne triky! A aby bolo kúzlo naozaj kúzelné, pridali sme do nej niekoľko superpotravín, ako sú chia semienka, ľanové semienka a quinoa.

Zabudnite na ochutené sladké ovsené placky, o ktorých sa hovorí, že sú priateľské k postave! Nech sú toto vaše osviežujúce raňajky, ktoré vám dodajú energiu, vitamíny a antioxidanty na celý deň.

  • Všetky prírodné zložky, žiadne umelé prísady.
  • Krémová, ale bez kravského mlieka: žiadne sušené mlieko, žiadne emulgátory, žiadny maltodextrín
  • Sladké, ale bez rafinovaného cukru: žiadny biely, žiadny hnedý, žiadny glukózový sirup. Len skutočné ovocie.
  • Výbušné chute, ale žiadne príchute: ani "prírodné", ani umelé. Žiadne zvýrazňovače chuti, žiadne prídavné látky. Len skutočné, prírodné, rastlinné ingrediencie.

KAŽDÉ SÚSTO JE PRE VÁS DOBRÉ

Bohaté na vlákninu, ktorá dodáva vášmu telu dlhotrvajúcu energiu a prispieva k normálnemu fungovaniu tráviaceho systému. Ovsené vločky obsahujú prirodzene sa vyskytujúci beta-glukán, ktorý pomáha udržiavať normálnu hladinu cholesterolu v krvi.

ČO TAK ZDRAVÉ RAŇAJKY? HOTOVÉ ZA 2 MINÚTY!

Pravdepodobne sa vám už stalo, že ste ráno ospalí alebo nestíhate. Vtedy ste na raňajky zabudli alebo ste mali myšlienku "vezmem si niečo po ceste". Zvyčajne sa to skončí nie výživnými raňajkami, ale sladkým pečivom...

Vytiahnite misku s cereáliami a lyžicu → pridajte niekoľko polievkových lyžíc Super kaše → zalejte teplým zeleninovým nápojom alebo vodou → trochu premiešajte → a máte krémovú a zdravú pochúťku. Ak chcete, doplňte ju čerstvým ovocím, granolou Viblance alebo müsli. Do obeda už máte po príjme dobrých živín a pociťujete hlad. A ušetrili ste približne 200 forintov za porciu.

Zloženie: 1. *organické.

Vyrobené v bezlepkovom závode.

Viac informácií
Hodnoty
100 g
kj 1569 kJ
kcal 375 kcal
tuky 13 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 1,9 g
z toho mononasýtené mastné kyseliny 0 g
z toho polynasýtené mastné kyseliny 0 g
sacharidy 51 g
z toho cukry 19 g
z toho polyoly 0 g
vláknina 11 g
bielkoviny 11 g
soľ 0,1 g
Krajina pôvodu: Maďarsko
Distribútor: Viblance Hungary Kft. 1044 Budapest, Váci út 40.