Vitamínová fľaša vitamín d3+k2 vitamín baby 400ne kvapky 10 ml - 95685

8,59 €

Je nevyhnutný pre správne fungovanie kardiovaskulárneho a imunitného systému a pre udržanie zdravých kostí.

Vitamín D3 (cholekalciferol), vitamín E extrakt (alfa-tokoferol), vitamín K2 extrakt (MK-7 menachinón-7), Lactobacillus reuteri, čistý nerafinovaný rastlinný olej

Vitamín D je vysoko účinný antioxidant, nevyhnutný pre správny vývoj a fungovanie imunitného systému, kostí a srdca a zohráva dôležitú úlohu v prevencii rakoviny.

Vitamín D3 Baby sa dodáva s kvapkadlovou pipetou , ktorá umožňuje bezpečné dávkovanie, aby nedošlo k poddávkovaniu alebo predávkovaniu! Odporúčaná denná dávka pre dojčatá a malé deti je 10 µg (400 IU). V prípade dojčenia nemá denný príjem nižší ako 50 µg (2000 IU) vitamínu D denne pre dojčiacu matku vplyv na požiadavku denného dávkovania nášho výrobku.

Vitamín K2 vo forme MK-7 (menachinón-7) v našom výrobku prispieva k zabudovaniu vápnika do kostí a zubov, čím zlepšuje hustotu kostí a zdravie zubov, a zároveň bráni ukladaniu vápnika v mäkkých tkanivách, ako sú tepny a obličky, čím je prospešný v prevencii kardiovaskulárnych ochorení tým, že bráni tvorbe vápenatých usadenín v stenách tepien.

Naše detské kvapky s vitamínom D3 obsahujú prírodný nosič, za studena lisovaný makový olej vo forme olejového koncentrátu, ktorý obsahuje vitamín D3 v rozpustenej forme, cholekalciferol. Makový olej je mimoriadne bohatý na vitamíny, minerálne látky a fosfor, ktorý napomáha zabudovaniu vápnika do kostry, čím podporuje účinnosť hlavnej účinnej látky nášho výrobku, vitamínu D.

Vitamín D3 Baby Drops obsahuje aj vitamín E (alfa-tokoferol) v rozpustenej forme, ktorý pôsobí ako silný antioxidant, prispieva k správnemu fungovaniu imunitného systému a je mimoriadne dôležitý pre udržanie zdravých bunkových stien a zdravia kože, nervov, svalov, červených krviniek, krvného obehu a srdcovej činnosti.

Náš výrobok obsahuje prospešný probiotický kmeň Lactobacillus reuteri , známe probiotikum, ktoré prispieva k rozvoju a udržaniu zdravej črevnej flóry, zabezpečuje tvorbu a využitie vitamínov v črevnom trakte. Pri jej objavení dostala názov Cardioviva, čo odkazuje na jej priaznivé účinky na kardiovaskulárny systém, o ktorých sa predpokladá, že znižujú hladinu škodlivého cholesterolu a zároveň zvyšujú podiel zdravých mastných kyselín. Je to jediný probiotický kmeň, ktorý zvyšuje hladinu vitamínu D v tele.

 

Viac informácií
Krajina pôvodu: Maďarsko