Ziaja arganový a tsubaki olej dvojfázový kondicionér v spreji 125 ml - 59548

7,29 €

Aktívna regenerácia vlasov a ochrana pred teplom pre suché, poškodené vlasy a po kaderníckej úprave

Typ vlasov : suché, poškodené vlasy vystavené zvýšenej záťaži

Veková skupina : všetky vekové kategórie

Použitie: Pred použitím dobre pretrepte, kým sa obe zložky nepremiešajú. Pre všetky vekové kategórie. Neoplachujte! Možno použiť aj na suché vlasy. Pre dosiahnutie najlepších výsledkov používajte v kombinácii s ostatnými produktmi starostlivosti o vlasy s arganovým a tsubaki olejom Ziaja.

Vďaka vzácnym olejom, ktoré obsahuje, intenzívne regeneruje poškodené, namáhané vlasy. Vyživuje, posilňuje a chráni štruktúru vlasov. Zanecháva vlasy lesklé, zdravo lesklé a hladké. Účinne chráni vlasy pred teplom pri vysúšaní. Výrazne uľahčuje rozčesávanie. Dodáva vlasom dlhotrvajúcu príjemnú parfumovanú vôňu. Jeho účinnosť je viditeľná už po prvom použití.

Výrobok bez parabénov, bez palmového oleja

Zloženie: - Zloženie na vlasy, - Zloženie na vlasy, - Zloženie na vlasy: Aqua (voda), Isohexadecane, Phenyl Trimethicone, Cetrimonium Chloride, Isopropyl Myristate, Dimethicone, Sodium Chloride, C12-13 Pareth-3, Argania Spinosa Kernel Oil, Sorbitan Sesquioleate, olej zo semien kamélie japonskej, guarový hydroxypropyltrimoniumchlorid, benzoan sodný, kyselina citrónová, parfum (vôňa), linalool, limonén, hexyl-cinnamal, kumarín, CI 15985 (FD&C Yellow No. 6), CI 47005 (D&C Yellow No. 10).

Viac informácií
Krajina pôvodu: Poľsko
Distribútor: Superio Kft. 1223 Budapest, Hűség utca 22.