Ziaja detský gél na kúpanie od 3 mesiacov 300ml - 57168

4,29 €

Jemný krém bez mydla na každodennú starostlivosť. Jemne čistí, hydratuje a ošetruje pokožku dojčiat a detí starších ako 3 mesiace. Posilňuje ochrannú vrstvu pokožky. Zabraňuje podráždeniu a svrbeniu. Zabezpečuje správnu hydratáciu pokožky aj pri častom používaní.
Obsahuje 97 % prírodných zložiek.

Typ pokožky: pre všetky typy pokožky

Veková kategória: od 3 mesiacov

Hlavné zložky: kokosové glykozidy, kukuričný sirup, provitamín B5 (D-pantenol), xylitol

Návod na použitie: Malé množstvo zahrejte v dlani navlhčenej ruky, rozotrite, kým sa nevytvorí krémová pena. Jemnými masážnymi pohybmi umývajte hlavu dieťaťa 1-2 minúty. Jemne umyte tvár a telo, vyhnite sa oblasti očí. Dôkladne opláchnite.

V praktickom dávkovači s pumpičkou. Kombinácia xylitolu a kukuričného sirupu posilňuje ochrannú vrstvu pokožky a zabraňuje jej vysúšaniu. Jeho ekologické zloženie je dermatologicky a alergologicky testované.

Neobsahuje silikón, lepok, minerálny olej, parabény, mikroplasty, SLES, mydlo a farbivá.

Vegánsky výrobok

Ziaja - starostlivosť o pleť s kozmetikou inšpirovanou prírodou

Poľská spoločnosť Ziaja ponúka široký sortiment moderných kozmetických výrobkov, všetky za výhodné ceny a vo vysokej kvalite, pre celú rodinu. Spoločnosť Ziaja sa zaviazala používať prírodné zložky. Používa ekologické, biologicky odbúrateľné zložky. Dermatologicky testované výrobky. Výrobky nie sú testované na zvieratách.

Zloženie: Ziaia je vyrobená z kvalitných materiálov, ktoré sa dajú použiť na výrobu výrobkov.

Viac informácií
Krajina pôvodu: Poľsko
Distribútor: Superio Kft. 1223 Budapest, Hűség utca 22.