Ziaja detský krémový olej do kúpeľa od 1 mesiaca 300 ml - 55784

4,79 €

Jemne čistí telo, tvár a vlasy a odstraňuje oleje.
98 % prírodných zložiek.

Typ pleti: pre všetky typy pleti

Vek: od 1 mesiaca

Hlavné zložky : rastlinný olej zo semien, slnečnicový olej, skvalan, makadamiový olej, vitamín E a vitamín F

Návod na použitie: Malé množstvo zahrejte v dlani navlhčenej ruky, rozotrite, kým sa nevytvorí krémová pena. Jemnými masážnymi ťahmi umývajte hlavičku dieťaťa 1 - 2 minúty. Jemne umyte tvár a telo, vyhnite sa oblasti očí. Dôkladne opláchnite.

Jemne čistí a premasťuje pokožku detí starších ako 1 mesiac. Zabraňuje vysušovaniu pokožky. Upokojuje podráždenie a predchádza vzniku ekzémov. Udržuje detskú pokožku hladkú a jemnú. Počas používania vytvára krémovú, zamatovú penu.

Ľahko sa rozotiera a jemne čistí. Znižuje drsnosť, suchosť a nadmerné olupovanie. Upokojuje aj citlivú detskú pokožku a znižuje tvorbu kolísky. V praktickom dávkovači s pumpičkou. Dermatologicky a alergologicky testované.

Bez silikónu, lepku, minerálnych olejov, parabénov, mikroplastov, SLES, mydla a farbív.

Vegánsky výrobok

Ziaja - starostlivosť o pokožku s kozmetikou inšpirovanou prírodou

Poľská spoločnosť Ziaja ponúka široký sortiment moderných kozmetických výrobkov, všetky za výhodné ceny a vo vysokej kvalite, pre celú rodinu. Spoločnosť Ziaja sa zaviazala používať prírodné zložky. Používa ekologické, biologicky odbúrateľné zložky. Dermatologicky testované výrobky. Výrobky nie sú testované na zvieratách.

Zloženie: Ziaia je vyrobená z kvalitných materiálov, ktoré sa dajú použiť na výrobu výrobkov: Laureth Sulfosuccinate disodium, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Oil, Squalane, etyl linoleát, etyl oleát, etyl linolenát, tokoferyl acetát, karbomér, PEG-8, tokoferol, askorbyl palmitát, kyselina askorbová, kyselina citrónová, benzoan sodný, parfum (vôňa), hydroxid sodný.

Viac informácií
Krajina pôvodu: Poľsko
Distribútor: Superio Kft. 1223 Budapest, Hűség utca 22.