Ziaja krém na ruky z kozieho mlieka 80 ml - 34930

3,89 €

Krém na ruky s komplexom z kozieho mlieka.
Obsahuje 90 % prírodných zložiek.

Typ pokožky : suchá

Veková skupina : všetky vekové kategórie

Hlavné zložky: komplex kozieho mlieka, provitamín B5 (D-pantenol), vitamín A, vitamín E

Použitie: Naneste malé množstvo krému na ruky a dobre vmasírujte.

kecske

Na pokožku naneste malé množstvo hydratačného krému. Aktívne zloženie s bohatým, moderným zložením na regeneráciu suchej a mdlej pokožky.

Účinne hydratuje a zjemňuje povrch rúk. Jeho zloženie má revitalizačný účinok a zjemňuje drsnú pokožku. Posilňuje nechty, čím zabraňuje ich praskaniu a lámaniu.

Prípravok na starostlivosť o ruky obsahuje komplex kozieho mlieka, vitamíny A a E, provitamín B5 (D-panthenol). Dermatologicky testované.

Bez lepku, mikroplastov, minerálnych olejov a SLES.

Ziaja - starostlivosť o pleť s kozmetikou inšpirovanou prírodou

Poľská spoločnosť Ziaja ponúka široký sortiment moderných kozmetických výrobkov, všetky za výhodné ceny a vo vysokej kvalite, pre celú rodinu. Spoločnosť Ziaja sa zaviazala používať prírodné zložky. Používa ekologické, biologicky odbúrateľné zložky. Dermatologicky testované výrobky. Výrobky nie sú testované na zvieratách.

Zloženie: Ziaia je vyrobená z kvalitných materiálov, ktoré sa dajú použiť na výrobu výrobkov: Dimetikonol, cetearylalkohol, PEG-20 stearát, dimetikón, polyakrylamid, C13-14 izoparafín, laureth-7, pantenol, tokoferylacetát, laktobacily / mliečne tuky / glycínový ferment zo sójového oleja, cyklodextrín, Propylénglykol, extrakt z kozieho mlieka, retinilpalmitát, fenoxyetanol, metylparabén, parfum (vôňa), linalool, citronellol, hexylcinnamal, geraniol, eugenol, limonén, kumarín, alfa-izometylionón, kyselina citrónová.

Viac informácií
Krajina pôvodu: Poľsko
Distribútor: Superio Kft. 1223 Budapest, Hűség utca 22.