Ziaja opaľovací sprej s kakaovým maslom 100 ml - 55819

9,49 €

Moderné zloženie pre všetky typy pleti, odporúča sa najmä pred pobytom na slnku a v soláriu.

Typ pleti: pre všetky typy pleti

Veková skupina: všetky vekové kategórie

Hlavné zložky: kakaové maslo a vitamín E

Použitie: Rovnomerne naneste na pokožku pred pobytom na slnku alebo pred opaľovaním. Na ochranu pred spálením a UV žiarením použite vhodný opaľovací krém.

barnulas

Používajte opaľovací krém a chráňte sa pred spálením a poškodením slnečným žiarením. Ľahko sa rozotiera a vyhladzuje povrch drsnej pokožky. Vyživuje pokožku a zabraňuje nadmernej strate vody.

Zloženie s kakaovým maslom zlepšuje prirodzený tón pokožky a zjemňuje a zvláčňuje jej povrch. Obsah vitamínu E, ktorý je známy aj ako "vitamín mladosti", účinne neutralizuje škodlivé účinky voľných radikálov. Pri používaní počas opaľovania sa odporúča používať spolu s výrobkom opaľovací krém.

Bez lepku, mikroplastov, parabénov a SLES

Vegánsky výrobok

Ziaja - starostlivosť o pleť s kozmetikou inšpirovanou prírodou

Poľská spoločnosť Ziaja ponúka široký sortiment moderných kozmetických výrobkov, všetky za výhodné ceny a vo vysokej kvalite, pre celú rodinu. Spoločnosť Ziaja sa zaviazala používať prírodné zložky. Používa ekologické, biologicky odbúrateľné zložky. Dermatologicky testované výrobky. Výrobky nie sú testované na zvieratách.

Paraffinum Liquidum (minerálny olej), hexyllaurát, dimetikón, maslo z kakaových semien Theobroma Cacao (kakao), tokoferyl acetát, parfum (vôňa).

Viac informácií
Krajina pôvodu: Poľsko
Distribútor: Superio Kft. 1223 Budapest, Hűség utca 22.